Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко човека искат полиоретанови тампони за щангата....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тампониии

Хора и аз ще взимам тампони за предната ст. щанга за 156 само че ми трябват поне 2 седмици. Ако това не е проблем пишете и мен иначе кажете да ходя сам да ги поръчвам.
    Alfa 156 Twin Spark 1.8 бензин '98

Comment

Днеска бях в Гръцко за това някой от много ми телефони не работеха....то там и без това нещо връзката куца. Единствено с Нео се чухме.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от ne0
        За Powerfleх

поръчал съм на :

1. Мен
        2. Киро
        3. Гиги
        4. Краси
        5. Петко

за 156 има всички тампони без за предна стабилизираща щанга.
        Цената на комплекта е 456 лева.

за 145 има за предн мост (за носачите) Цена 197 лева.

заден мост 147 - цена 205 лева

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

потвърждавам поръчката си за тампоните
          Alfa Romeo 156 1.9 JTD, 99g.

Comment

някой може ли да каже как мога да разбера дали съм ги разбил тия тампони, щото в Пловдив не мога да намеря свестен майстор да ми види окачването - от как съм я купил "всичко е ок" .. напрао почвам да се усъмнявам....
            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
            Fiat Bravo - 1,6
            Hyundai i20 - 1,2

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack
              някой може ли да каже как мога да разбера дали съм ги разбил тия тампони, щото в Пловдив не мога да намеря свестен майстор да ми види окачването - от как съм я купил "всичко е ок" .. напрао почвам да се усъмнявам....
              Вдигаш колата на подемник ,с ръка ако движиш щангата значи си зле.Петко трябва и теб да те пише за тампони.
              TIPO 2.0 91g.
              PUNTO 1.2 04 g.
              156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                За Powerfleх

поръчал съм на :
                ....
                айде и ние да се запишем под деволския номер 6 - преден & заден комплекти

ПП - ще ти звънна за да се доуточним - ако има нещо специфично / допълнително.
                Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Аз си взех моите. В петък монтирам. Да видим колко ще изкарат!!!!

Comment

Утре ще правя поръчка....

МоЛЯ напишете ми точните размери на вашата стабилизираща щанга....

НЕ ВСИЧКИ са на 22мм....моята е на 24мм

Размерите са 22,23 и 24мм.

Също моля още веднъж да ми напишете гору долу колко хора искат....дори и да имате намерение да ги вземете след месец пак може да се "допишете" в списака.

Цената на 2та тампона за предната стабилизираща щанга е 45лв. Тампоните са от полиератан (или там както се водеше това чудо) Аз лично ги препоръчвам на всеки..
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Тампоните са поръчани, когато дойдат ще пиша.
                      sigpic

Comment

Моите вече са при мен от няколко дена. Другата седмица във вторник ще монтирам. Благодарности на Петко
                        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Новата партида е в Хеед-91

Има около 10 комплекта на 22мм и 4 на 24мм.
                          sigpic

Comment

Аз си поръчах полиуретан,или как беше и ще си направя същите тампони при стругар За много по-малко пари Никой да не ме убеждава,че няма да станат.Първоначално си намерих тампони за предните носачибез предните) от немска кола (Лемфьордер са) и ще стане по-здраво от боклуците,които продават Същото изпълнение правихме на една Шкода Фабия-такси и гумите издържат пробег 100000км(с 65000км повече)
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Само не забравяйте, че трябва да направите едни улеи, за да задържат греста вътре в тампона.....иначе
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                                Аз си поръчах полиуретан,или как беше и ще си направя същите тампони при стругар За много по-малко пари Никой да не ме убеждава,че няма да станат.Първоначално си намерих тампони за предните носачибез предните) от немска кола (Лемфьордер са) и ще стане по-здраво от боклуците,които продават Същото изпълнение правихме на една Шкода Фабия-такси и гумите издържат пробег 100000км(с 65000км повече)
                                Колега ако не те затруднява дай малко инфо от къде или от коя фирма го купуваш материала и как точно се казва номер там или нещо друго.
                                Извинявам се че използвам темата
                                156 1,8 ТS 99
                                Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                                X